Disneyland® Paris

Ontvang een waardevoucher voor een Disneyland® Paris arrangement naar keuze uit het actuele aanbod van de Jong Intra Vakanties. Laat je betoveren in deze magische wereld!

Lees meer
Maak je keuze:
50,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Zodra we de poort door zijn, stappen we direct een compleet andere wereld binnen. Een sprookjeswereld waar alles kan! Op Main Street, U.S.A. genieten we van de ongedwongen sfeer in een Victoriaans stadje zo'n honderd jaar terug. Niet veel later razen we met Buzz Lightyear naar de randen van het heelal in Discoveryland. En kijken we vanaf een oude stoomboot in Adventureland mee hoe het wilde westen werd veroverd. Natuurlijk hebben we Mickey en Minnie een handje gegeven. En staan we samen met Knabbel en Babbel op de foto. Nu staan we te wachten op de spectaculaire parade. Oh kijk jongens, daar komt de eerste wagen aan! Wat is hier ontzettend veel te beleven! Ik zou hier wel voor altijd willen blijven.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een de Jong Intra Vakanties tegoedcode per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel. Klik www.dejongintra.nl/pluimen/ voor het actuele overzicht van de beschikbare bestemmingen.
Voorwaarden:
- Er wordt geen geld teruggegeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.
- Per boeking kan maximaal 1 kortingscode worden verzilverd.
- Prijzen zijn exclusief reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Telefoonnummer

0180-457803