Dolfinarium

Speciale actieprijs! In Harderwijk vind je het grootste zeezoogdierenpark van Europa, het Dolfinarium. Lach met de dolfijnen, bezoek de zeeleeuwenshow en aai de roggen.Tickets hebben een geldigheid t/m 25 oktober 2020.

 

Lees meer
18,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verwachte voorraaddatum: 11-01-2021
Omschrijving

Speciale actieprijs! Van €28,50 per persoon nu voor €18,- per persoon!
Je kunt je Pluim tot 24 oktober 2020 verzilveren voor deze prijs. Het e-ticket is te gebruiken t/m 25 oktober 2020.

Bij het Dolfinarium ontdek je de wondere waterwereld van héél dichtbij
De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jouw droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit! En dolfijnen zijn niet de enige dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? Wauw!

Een dag vol plezier
Samen genieten van acht prachtige voorstellingen, vier stoere speeltuinen en lekker spetteren in de waterattractie Waterpret. Of wandel heerlijk over ons eigen strand aan het Veluwemeer! Een dag Dolfinarium is een dag vól plezier. Onze waterglijbanen bestaan trouwens nog niet zo lang. Tijd om die eens uit te proberen! Durf jij het aan?

Dit seizoen nóg meer te beleven
Ga samen op avontuur door het park met het dierenpaspoort, een spannende speurtocht waarbij je alle ins- en outs leert over onze bijzondere zeezoogdieren en over hoe je hen beschermt. En als klap op de vuurpijl geniet je dit seizoen ook nog eens van de gloednieuw dolfijnenvoorstelling Oceanica. Wat een dag!

Dolfinarium. Ontdek. Beleef. Bescherm.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Dolfinarium. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Het ticket dat je van ons ontvangt is nog geen geldig toegangsbewijs. Vóór jouw bezoek aan Dolfinarium moet nog een datum gereserveerd worden via de website van Dolfinarium. Meer informatie hierover vind je op het ticket.Tickets hebben een geldigheid t/m 25 oktober 2020.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Kassa's en entree sluiten om 16.00 uur. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van het Dolfinarium.

Adres: Zuiderzeeboulevard 22, 3841 WB Harderwijk
Telefoonnummer:   0341-467467