Racen & slippen

Driften nabij Gouda of Eindhoven

Ontvang een driftcursus van 1 uur voor 1 persoon bij Eventsbakery nabij Gouda of Eindhoven.

Lees meer
Maak je keuze:
55,00

Gratis per e-mail

Ik ben een enorme autofanaat. En dus ook dol op autorijden en alles wat daarbij komt kijken. Sinds kort heb ik iets heel gaafs ontdekt, driften. In mijn favoriete films van The Fast & The Furious kon ik er al geen genoeg van krijgen. En nu drift ik gewoon regelmatig door de bocht. Driften is het ultieme gevoel van wagenbeheersing. Als je driftend door de bocht gaat voel je de adrenaline door je lichaam gaan. Wil je het ook eens proberen? Kom! Ik leg je wat drifttechnieken uit.

Praktische info

Het geeft een enorme kick als je jouw auto onder de meest extreme omstandigheden onder controle weet te houden. Leer de drifttechnieken van de professionele instructeurs en drift feilloos door de bochten. Een driftcursus is natuurlijk voor de plezier en kick, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je een betere en zelfverzekerdere bestuurder wordt. Naast een ultieme ervaring heb je er dus ook in het dagelijkse leven wat aan!

Het programma begint met een korte theorieles waarin de basis wordt uitgelegd over driften. Na de theorie stap je de auto in en kun je beginnen met driften! Een natte oefenbaan, obstakels en snelle auto hoort allemaal bij het driften. Ook voor beginners! 

Onderdelen die aan bod komen:

  • Stuurbeheersing
  • Zit- en stuurhouding
  • Powerslide
  • Gaslos-drift
  • Driften op glad wegdek

Locaties:

Eindhoven: Pastoormast 5 5673 TC Nuenen 
Gouda: Zuidelijke Dwarsweg 7 2841 LK Moordrecht

Klik hier om de beschikbaarheid te controleren.

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-vouchers voor driften. Op basis van beschikbaarheid (reserveren verplicht via de website, zie e-ticket voor meer info). Zie voor meer informatie: https://eventsbakery.nl/alle-activiteiten/driften Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-vouchers direct per e-mail. De voucher die je van ons ontvangt is nog geen geldig toegangsbewijs. Vóór jouw bezoek moet nog een datum en tijdslot gereserveerd worden via de website van Events Bakery. Meer informatie hierover vind je op de voucher. De e-voucher is geldig t/m 31 december 2022.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd