Racen & slippen

Driften nabij Gouda of Eindhoven

Driftcursus van 1 uur voor 1 persoon bij Eventsbakery nabij Gouda of Eindhoven. Het ticket is geldig t/m 31-12-2023.

Lees meer
Maak je keuze:
75,00

Gratis per e-mail

Staat driften ook nog op jouw verlanglijstje? En wil je ook een ware Fast & Furious ervaring meemaken? Kom dan driften in de buurt van Gouda of Nijmegen! Het ultieme gevoel van wagenbeheersing zorgt voor adrenaline en sensatie op topniveau! Wie durft?

Praktische informatie

Het geeft een enorme kick als je jouw auto onder de meest extreme omstandigheden onder controle weet te houden. Leer de drifttechnieken van de professionele instructeurs en drift feilloos door de bochten. Een driftcursus is natuurlijk voor plezier en kick, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je een betere en zelfverzekerdere bestuurder wordt. Naast een ultieme ervaring heb je er dus ook in het dagelijkse leven wat aan!

Het programma begint met een korte theorieles waarin de basis wordt uitgelegd over driften. Na de theorie stap je de auto in en kun je beginnen met driften! Een natte oefenbaan, obstakels en snelle auto hoort allemaal bij het driften. Ook voor beginners! 

Onderdelen die aan bod komen:

  • Stuurbeheersing
  • Zit- en stuurhouding
  • Powerslide
  • Gaslos-drift
  • Driften op glad wegdek

Locaties:

Eindhoven: Pastoormast 5 5673 TC Nuenen 
Gouda: Zuidelijke Dwarsweg 7 2841 LK Moordrecht

Klik hier om de beschikbaarheid te controleren.

Locaties

Driften nabij Gouda of Eindhoven

Drifting near Gouda or Eindhoven

Driften nabij Gouda of Eindhoven

Drifting near Gouda or Eindhoven

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-vouchers voor driften. Op basis van beschikbaarheid (reserveren verplicht via de website, zie e-ticket voor meer info). Zie voor meer informatie: https://eventsbakery.nl/alle-activiteiten/driften Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-vouchers per e-mail. De voucher die je van ons ontvangt is nog geen geldig toegangsbewijs. Vóór jouw bezoek moet nog een datum en tijdslot gereserveerd worden via de website van Events Bakery. Meer informatie hierover vind je op de voucher. De e-voucher is geldig t/m 31 december 2023.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd