Duiken bij Duikcentrum de Tuimelaar in Zwolle

Zet je eerste stap op weg naar heel veel duikplezier met een proefles duiken. 

Lees meer
449,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Je kent de mooie beelden van glashelder water met kleurige vissen en koraal wel. Je ziet de schilpadden, dolfijnen en haaien zo voor je. Wat dacht je van een mysterieus wrak van een lang geleden gezonken schip? Het liefst zou je zelf een keer een kijkje willen nemen in deze wereld. Maar is duiken wel iets voor jou? Er is maar een manier om daar achter te komen, gewoon proberen doe een proefles duiken! Wij nemen je graag mee! Je gaat op weg naar een onderwateravontuur om nooit te vergeten! Deze introductieduik blijft je altijd bij!

Jouw onderwateravontuur begint met het halen van je PADI Open Water Diver brevet. PADI is de grootste organisatie ter wereld die zich bezig houdt met recreatieve duikopleidingen en de ontwikkeling daarvan. Met dit brevet kun je dus overal ter wereld terecht. 

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Duikcentrum de Tuimelaar. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info
Adres: Vermeerstraat 61, 8021 VB Zwolle
Telefoonnummer: 038 455 01 35
Website www.tuimelaarzwolle.nl