Easycare pakket van Ogreen

Ogreen Clean Machines zijn luchtzuiverende planten die chemische stoffen uit de lucht verwijderen. De bladeren nemen de ongezonde stoffen op, waardoor de luchtkwaliteit binnenshuis verbetert.

Lees meer
45,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Graag stellen we je voor aan de Ogreen Clean Machines! Deze naam hebben de planten dubbel en dwars verdiend door hun luchtzuiverende kwaliteiten. Elke Ogreen plant maakt jouw leefomgeving schoner en beter. Tegenwoordig worden huizen en kantoorpanden steeds beter geïsoleerd. Dit houdt de ruimte koel in de zomer en warm in de winter en bespaart energie. Hartstikke fijn natuurlijk!. Het nadeel hiervan is dat de afvalstoffen het huis niet meer goed uit kunnen. De Clean Machines nemen de afvalstoffen op en geven je er zuurstof voor terug. Hier heeft Ogreen langdurig wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Los van alle luchtzuiverende skills zijn deze toffe plantjes ook heel erg mooi!

Ogreen Easycare pakket bevat 4 stuks (Clean Machines) :

  • Ogreen Champ
  • Ogreen Survivor
  • Ogreen Superb
  • Ogreen Plant Fuel een 100% biologische plantenvoeding die het metabolisme van je planten ondersteunt.

De planten zijn (afhankelijk van het type) doorgaans 20 tot 30 cm hoog en worden geleverd in een kartonnen Ogreen pot met een potmaat van 12cm.