Stedentrip

Een heerlijke stedentrip per vliegtuig

Kies je waarde en ontvang een cadeau card die je op Weekendjeweg.nl als korting op de reis kunt gebruiken. Let op! Maximaal één cadeau card en max. €150 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00

Gratis per e-mail

Actie!
Verzilver je Pluim in juni en ontvang een extra kortingscode t.w.v. €5,- De zomerkorting is te gebruiken tot 1 augustus 2022.

Europa heeft zó veel prachtige bestemmingen met ieder zijn eigen cultuur, bezienswaardigheden en overheerlijke keuken. Verder kun je veel steden al gemakkelijk ontdekken in 4 dagen, waardoor het al heel voordelig kan! Doordat je in een ander land bent, ben je wel er écht even tussenuit. Of je nou voor een zonnige bestemming of een culturele stad wil gaan, bij Weekendjeweg.nl vind je voordelige en prachtige stedentrip bestemmingen die aansluiten bij jouw wensen. Geniet van stad & strand in Valencia, ontdek het historische Rome of wordt verliefd op het schilderachtige Porto!

Praktische info

De Weekendjeweg.nl cadeau card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Weekendjeweg.nl voor een stedentrip per vliegtuig naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij weekendjeweg.nl met een maximum van € 150,00. Er wordt geen geld teruggegeven wanneer de waarde van de voucher de reissom overstijgt. Voor meer info over weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende accommodaties kijk je op www.weekendjeweg.nl en voor vakantieparken op Bungalows.nl

Voor een overzicht van alle speciale thema's die weekendjeweg heeft samengesteld klik hier.

Locaties

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 12 uur een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl voor het boeken van een stedentrip per vliegtuig naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. De hotels en vakantieparken rekenen vaak reserveringskosten. Dit kan variëren van € 19,95 tot € 35,-, check dit eerst goed om teleurstellingen te voorkomen.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd