Bungalowpark

Een verblijf bij één van de Center Parcs parken

Check voor deelnemende Center Parcs parken eerst het aanbod op Bungalows.nl. Let op! Maximaal één Cadeau Card en max. €150 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Speciale zomeractie! Vier de zomervakantie. Verzilver je Pluim tot en met 30 september voor een Weekendjeweg.nl Cadeau Card en ontvang een korting van € 5,- (de kortingscode vindt je terug op de e-card die je van Weekendjeweg.nl ontvangt, ook in te wisselen op Bungalows.nl). Geniet ervan!

Je zegt vaak al snel ‘ja’ tegen dingen; allerlei klusjes waar je misschien niet zoveel zin in hebt. Maar… zeg je ook volmondig ja tegen family fun? Tegen wat er echt toe doet? Doe het gewoon! Laat de boel de boel en breng écht tijd door met elkaar. In Center Parcs natuurlijk. En ook dit jaar hebben we weer veel nieuws voor je, voor de mooiste momenten samen. Boven op wat je altijd al krijgt:
•    Compleet ingerichte cottages met veel privacy, om samen te zijn midden in de natuur;
•    Eindeloze waterpret in het enige echte subtropische zwemparadijs: Aqua Mundo;
•    Entertainment, boetieks, tropische terrasjes en restaurants in de overdekte Market Dome;
•    Binnen- en buitenactiviteiten voor alle leeftijden, met altijd nieuwe belevenissen.

Praktische info

Je ontvangt na bestelling binnen 12 uur een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail, waarmee je op weekendjeweg.nl of Bungalows.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.
De weekendjeweg.nl cadeau card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij weekendjeweg.nl of Bungalows.nl voor een hotel/bungalow naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Weekendjeweg.nl of Bungalows.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over Weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende hotels/vakantieparken kijk je op www.weekendjeweg.nl of www.bungalows.nl

Wat moet je doen?

Je ontvangt een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij weekendjeweg.nl of Bungalows.nl voor het boeken van een verblijf in een Center Parcs park naar keuze. Check voor deelnemende parken eerst het aanbod op weekendjeweg.nl of Bungalows.nl. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. De hotels en bungalowparken rekenen vaak reserveringskosten. Dit kan variëren van € 4,95 tot € 35,-, check dit eerst goed om teleurstellingen te voorkomen.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk