Een verblijf bij één van de Droomparken

Check voor deelnemende Droomparken eerst het aanbod op Bungalows.nl. Let op! Maximaal één Cadeau Card en max. €150 per boeking. 

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Beleef via Bungalows.nl een welverdiende vakantie in een bungalow of chalet bij één van de Droomparken. Wat dacht je van een bungalowpark in een natuurrijke omgeving in Limburg, Noord-Holland, de Veluwe of de Zeeuwse kust? Watersportliefhebbers komen aan hun trekken in maar liefst drie Droomparken direct gelegen aan het Veluwemeer. Vanuit deze parken kun je ook gemakkelijk een dagje naar attractiepark Walibi of het Dolfinarium in Harderwijk. Bij een verblijf in Droomparken verveel je je niet! Verzilver je Pluim voor een weekendjeweg.nl cadeau card en boek via Bungalows.nl je verblijf! Even zoeken, boeken en dan heerlijk genieten in je bungalow!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Bungalows.nl voor het boeken van een verblijf naar één van de Droomparken naar keuze. Check voor deelnemende Droomparken eerst het aanbod: klik hier. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. De hotels en bungalowparken rekenen vaak reserveringskosten. Dit kan variëren van € 4,95 tot € 35,-, check dit eerst goed om teleurstellingen te voorkomen.

Praktische info

Je ontvangt na bestelling binnen 12 uur een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail, waarmee je op weekendjeweg.nl of Bungalows.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.
De weekendjeweg.nl cadeau card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij weekendjeweg.nl of Bungalows.nl voor een hotel/bungalow naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Weekendjeweg.nl of Bungalows.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over Weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende Droomparken klik hier.