Bungalowpark

Een verblijf bij één van de Landal GreenParks parken

Check voor deelnemende Landal Greenparks parken eerst het aanbod op Bungalows.nl. Let op! Maximaal één Cadeau Card en max. €150 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Speciale zomeractie! Vier de zomervakantie. Verzilver je Pluim tot en met 30 september voor een Weekendjeweg.nl Cadeau Card en ontvang een korting van € 5,- (de kortingscode vindt je terug op de e-card die je van Weekendjeweg.nl ontvangt, ook in te wisselen op Bungalows.nl). Geniet ervan!

Vanmorgen werd ik wakker van een fuut. Of was het nou een bonte specht? Even moest ik nadenken. O ja, we zijn op vakantie! Ik loop onze bungalow uit en er ligt nog dauw op het gras. En moet je al die bloeiende margrieten zien! Met een kopje koffie geniet ik van de rust. Daar heb je de kids. Helemaal door het dolle heen: ze hebben net een konijn gespot! We ontbijten buiten en voelen ons de koning te rijk in ons groene paradijs. Daarna gaan we de omgeving verkennen met een fikse wandeling. Hoe dieper we in het bos komen, hoe rustiger het wordt. Wat zullen we vanavond goed slapen na al die buitenlucht. Zeg, kan die fuut morgen misschien ook uitslapen?

Praktische info

Je ontvangt na bestelling binnen 12 uur nog een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail waarmee je op de website weekendjeweg of Bungalows een verblijf naar keuze kunt boeken. Check wel eerst het aanbod voor deelnemende Landal Greenparks parken. 
De weekendjeweg.nl cadeau card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking voor een park naar keuze bij weekendjeweg of Bungalows. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. Voor meer info over weekendjeweg.nl of Bungalows.nl en een overzicht van alle deelnemende parken kijk je op weekendjeweg.nl of Bungalows.nl.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij weekendjeweg.nl of Bungalows.nl voor het boeken van een verblijf in een Landal Greenparks park naar keuze. Check voor deelnemende parken eerst het aanbod op weekendjeweg.nl of Bungalows.nl. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. De hotels en bungalowparken rekenen vaak reserveringskosten. Dit kan variëren van € 4,95 tot € 35,-, check dit eerst goed om teleurstellingen te voorkomen.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk