Een verblijf bij één van de Landal GreenParks parken

Check voor deelnemende Landal Greenparks parken eerst het aanbod op Bungalows.nl. Let op! Maximaal één Cadeau Card en max. €150 per boeking. Actie: tijdelijk een extra kortingscode van € 7,50.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Vanmorgen werd ik wakker van een fuut. Of was het nou een bonte specht? Even moest ik nadenken. O ja, we zijn op vakantie! Ik loop onze bungalow uit en er ligt nog dauw op het gras. En moet je al die bloeiende margrieten zien! Met een kopje koffie geniet ik van de rust. Daar heb je de kids. Helemaal door het dolle heen: ze hebben net een konijn gespot! We ontbijten buiten en voelen ons de koning te rijk in ons groene paradijs. Daarna gaan we de omgeving verkennen met een fikse wandeling. Hoe dieper we in het bos komen, hoe rustiger het wordt. Wat zullen we vanavond goed slapen na al die buitenlucht. Zeg, kan die fuut morgen misschien ook uitslapen?

Speciale zomeractie:

Indien je een verzilvering doet voor een weekendjeweg.nl Cadeau Card in de periode 1/7/20 t/m 30/9/20 ontvang je een leuke zomer korting van € 7,50. De kortingscode vind je in de cadeau card die je per e-mail ontvangt na verzilvering.

Voorwaarden:

  • Te verzilveren op Weekendjeweg.nl of Bungalows.nl
  • Eenmalig in te wisselen samen met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card
  • Maximaal 1 kortingsbon per reservering te verzilveren
  • Looptijd 1/7 t/m 30/9 (de kortingscode is te gebruiken t/m 31-10-2020)
Wat moet je doen?

Je ontvangt een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl of Bungalows.nl voor het boeken van een verblijf in een Landal Greenparks park naar keuze. Check voor deelnemende parken eerst het aanbod op Weekendjeweg.nl of Bungalows.nl. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. De hotels en bungalowparken rekenen vaak reserveringskosten. Dit kan variëren van € 4,95 tot € 35,-, check dit eerst goed om teleurstellingen te voorkomen.

Praktische info

Je ontvangt na bestelling binnen 12 uur nog een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail waarmee je op de website Weekendjeweg of Bungalows een verblijf naar keuze kunt boeken. Check wel eerst het aanbod voor deelnemende Landal Greenparks parken. 
De Weekendjeweg.nl Cadeau Card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking voor een park naar keuze bij Weekendjeweg of Bungalows. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. Voor meer info over Weekendjeweg.nl of Bungalows.nl en een overzicht van alle deelnemende parken kijk je op Weekendjeweg.nl of Bungalows.nl.