Een verblijf bij één van de Topparken

Check voor deelnemende Topparken eerst het aanbod op Bungalows.nl. Let op! Maximaal één Cadeau Card en max. €150 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Met het hele gezin op vakantie op vakantie in eigen land? Bekijk dan het aanbod van TopParken op Bungalows.nl! Boek een bungalow of chalet op de Veluwe voor een ontspannen verblijf in de natuur. Bij de parken van TopParken vlakbij de kust kun je heerlijk fietsen door de duinen of wandelen op het strand. Of wat dacht je van het waterrijke recreatiepark welke ligt in een prachtige omgeving tussen het Esmeer en de Maas of Par Westerkogge op 5km van het IJsselmeer. Alle bungalowparken van TopParken zijn ruim opgezet met faciliteiten voor jong en oud. Verzilver je Pluim voor een weekendjeweg.nl cadeau card en boek via Bungalows.nl je verblijf! Even zoeken, boeken en dan heerlijk genieten in je bungalow!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Bungalows.nl voor het boeken van een verblijf naar één van de TopParken naar keuze. Check voor deelnemende Topparken eerst het aanbod: klik hier. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. De hotels en bungalowparken rekenen vaak reserveringskosten. Dit kan variëren van € 4,95 tot € 35,-, check dit eerst goed om teleurstellingen te voorkomen.

Praktische info

Je ontvangt na bestelling binnen 12 uur een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail, waarmee je op weekendjeweg.nl of Bungalows.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.

De weekendjeweg.nl cadeau card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij weekendjeweg.nl of Bungalows.nl voor een hotel/bungalow naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij weekendjeweg.nl of Bungalows.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende Topparken klik hier.