Hotel

Een verblijf in een Bed & Breakfast /klein hotel

Kies je waarde en ontvang een cadeau card die je op weekendjeweg.nl kunt gebruiken. Let op! Maximaal één cadeau card en max. €150 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Inclusief verzending binnen Nederland

Overnachten onder het motto 'klein én fijn'? Neem een kijkje in de selectie van Bed & Breakfasts op weekendjeweg.nl. Of misschien kunnen we beter hotelletjes zeggen. Want een bed & breakfast kenmerkt zich door het kleinschalige karakter, de huiselijke sfeer en de persoonlijke aandacht.

Een bed & breakfast heeft soms niet meer dan 5 kamers. De hotelkamers zijn veelal gevestigd in een woonhuis of bijgebouw dat wordt gerund door de eigenaren. Hoe knus is dàt? De kamers zijn vaak verschillend ingericht, soms ieder met een eigen thema. Andere hotelletjes hebben een restaurant of beschikken over een serre met uitzicht over het water. Wie weet verhuurt je favoriete bed & breakfast zelfs fietsen. En je moet niet verbaast opkijken als je je eigen lunchpakketje mag voorbereiden in de keuken. Bij de omschrijving van het hotelletje lees je meer over de kamers, faciliteiten en wat de verdere mogelijkheden zijn.

Zoek je ontspanning in de natuur of wil je juist een sprankelende stad ontdekken? weekendjeweg.nl neemt je mee! Naar bed & breakasts in Nederland, Duitsland, de Ardennen en zelfs naar een prachtige streek in Frankrijk. Nog een tip: In Antwerpen zijn ook veel B&B’s. Je vind deze -vaak luxe bed & breakfasts- op erg leuke locaties in de stad. Zo zie je maar: er is voor ieder wat wils.

Verzilver je Pluim voor een weekendjeweg.nl cadeau card en boek via weekendjeweg.nl je verblijf! Even zoeken, boeken en dan heerlijk genieten met z’n tweeën!

Praktische informatie

Je ontvangt na bestelling binnen 12 uur een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail, waarmee je op weekendjeweg.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.

De weekendjeweg.nl cadeau card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij weekendjeweg.nl voor een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij weekendjeweg.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende hotels klik hier.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij weekendjeweg.nl voor het boeken van een overnachting in een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. Voor alle Bed & Breakfast en kleine hotels klik hier. De hotels en bungalowparken rekenen vaak reserveringskosten. Dit kan variëren van € 4,95 tot € 35,-, check dit eerst goed om teleurstellingen te voorkomen.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk