Een verblijf in een kasteel

Kies je waarde en ontvang een cadeau card die je op weekendjeweg.nl kunt gebruiken. Let op! Maximaal één cadeau card en max. €150 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Altijd al een keer in een écht kasteel willen slapen? Dat kan! Bij weekendjeweg.nl boek je kasteelhotels in Nederland, België, Duitsland en daarbuiten. Een aantal hotels ligt op landgoederen waar je heerlijk kunt relaxen, wandelen en fietsen. Of wat dacht je van een ritje te paard. Andere kasteelhotels vind je in of vlakbij een stad. Deze combinatie staat garant voor een bijzonder uitje: je overnacht in de historische sfeer van een kasteel en je hebt daarnaast alle gemakken van de stad binnen handbereik. Zo vind je in Limburg veel luxe kasteel hotels waar je een romantisch verblijf beleeft. Of boek één of meerdere nachten in een landhuis, romantiek gegarandeerd! Neem je partner mee naar een van de prachtige kasteelhotels. Profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen en waan jezelf kasteelheer of –vrouw voor een weekend. Dat is pas vorstelijk genieten! Verzilver je Pluim voor een weekendjeweg.nl cadeau card en boek via weekendjeweg.nl je verblijf!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij weekendjeweg.nl voor het boeken van een overnachting in een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. Voor alle kasteel aanbiedingen klik hier. De hotels en bungalowparken rekenen vaak reserveringskosten. Dit kan variëren van € 4,95 tot € 35,-, check dit eerst goed om teleurstellingen te voorkomen.

Praktische informatie

Je ontvangt na bestelling binnen 12 uur een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail, waarmee je op weekendjeweg.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.
De weekendjeweg.nl cadeau card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij weekendjeweg.nl voor een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij weekendjeweg.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende hotels klik hier.