Een verblijf op een park met veel rust en ruimte

Check voor de geselecteerde parken eerst het aanbod op bungalows.nl Let op! Maximaal één Cadeau Card en max. €150 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Speciaal door Bungalows.nl voor je geselecteerd: vrijstaande accommodaties op een vakantiepark in Nederland

In een vrijstaande accommodatie kun je genieten van privacy met je gezelschap. Geniet bovendien van volop ruimte en rust vanuit je accommodatie of in de directe omgeving van het vakantiepark.

Verzilver je Pluim voor een weekendjeweg.nl cadeau card en boek via Bungalows.nl je verblijf! Even zoeken, boeken en dan heerlijk genieten in je bungalow!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Bungalows.nl voor het boeken van een verblijf en park naar keuze. Check voor deelnemende parken eerst het aanbod: klik hier. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. De hotels en bungalowparken rekenen vaak reserveringskosten. Dit kan variëren van € 4,95 tot € 35,-, check dit eerst goed om teleurstellingen te voorkomen.

Praktische info

Je ontvangt na bestelling binnen 12 uur een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail, waarmee je op weekendjeweg.nl of Bungalows.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.
De weekendjeweg.nl cadeau card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij weekendjeweg.nl of Bungalows.nl voor een hotel/bungalow naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij weekendjeweg.nl of Bungalows.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende hotels/vakantieparken klik hier.