Kamperen

Een verblijf op één van de Roompot campings

Vrijheid, de frisse buitenlucht en de gezelligheid van een spelletje voor de tent of caravan, dat is het fijne camping gevoel. Op een van onze Roompot campings in Nederland kun je dit heerlijke vakantiegevoel ervaren.

Lees meer
25,00
Inclusief verzending binnen Nederland

Vrijheid, de frisse buitenlucht en de gezelligheid van een spelletje voor de tent of caravan, dat is het fijne camping gevoel. Op een van onze Roompot campings in Nederland kun je dit heerlijke vakantiegevoel ervaren. Aan de Noordzee, tussen de Drentse heidevelden of in de Limburgse heuvels: op onze kampeervelden stal je jouw tent, caravan of camper uit en geniet u van een heerlijke vakantie. Bovendien kun je bij Roompot altijd rekenen op een onbezorgd verblijf. Want met meer dan 50 jaar ervaring weten we namelijk precies hoe een perfecte vakantie eruitziet. Dus pak je spullen in en kom genieten met elkaar.

Praktische info

Aanbod

Kijk op www.roompot.nl/pluimen voor meer informatie en de voorwaarden en om het beschikbare aanbod van Roompot parken te zien voordat je de keuze voor een Roompot e-voucher definitief maakt. Niet alle parken zijn aangesloten bij deze aanbieding. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Roompot. De code is geldig tot 31-12-2023.

Omboekgarantie

Bij Roompot kun je altijd tot 28 dagen voor jouw aankomstdatum zonder extra kosten jouw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het uitbreiden van jouw reisgezelschap, het wijzigen van de periode of jouw vakantieverblijf. Een vakantie in een andere periode of op een andere bestemming kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend (je betaalt dus geen wijzigingskosten). Als de prijs lager is dan het oorspronkelijke verblijf wordt die niet aangepast. 

Voor de hotels is het zelfs mogelijk om tot 1 dag voor jouw aankomstdatum jouw boeking aan te passen. Zie voor meer info https://www.roompot.nl/omboekgarantie/

Telefoon:   088 - 0444 999

Wat moet je doen?

Na het verzilveren van je pluim ontvang je jouw Roompotcode binnen een uur in jouw mailbox. Ga naar www.roompot.nl/pluimen,selecteer de waarde van jouw Roompotcode en boek een verblijf op jouw favoriete camping. Tijdens het boeken vul je de Roompotcode in en ontvang je automatisch de door jou gekozen korting. De code is geldig tot 31-12-2023.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk