Een verblijf op één van de Roompot vakantieparken

Overnachten in een knus chalet in de bossen, of wakker worden in een luxe villa aan het strand? De Roompot vakantieparken hebben voor ieder wat wils. Kijk voor deelnemende parken op www.roompot.nl/pluimen

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Gratis per e-mail
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Overnachten in een knus chalet in de bossen, of wakker worden in een luxe villa aan het strand? De Roompot vakantieparken bevinden zich op de mooiste locaties en hebben voor ieder wat wils. Zo sta je in een mum van tijd op het strand, wandel je zo een natuurgebied in of ben je pijlsnel midden in de stad voor een dagje shoppen. Bij Roompot kun je altijd rekenen op een onbezorgd verblijf. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Roompot namelijk precies hoe een perfecte vakantie eruitziet. Dus laat je inspireren door de Roompot parken op toplocaties.

Wat moet je doen?

Na het verzilveren van je pluim ontvang je de Roompotcode binnen een uur in je mailbox. Ga naar www.roompot.nl/pluimen, selecteer de waarde van de Roompotcode en boek een verblijf op jouw favoriete vakantiepark. Tijdens het boeken vul je de Roompotcode in en ontvang je automatisch de door jou gekozen korting. Let op: Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Roompot. De code is geldig tot 31-12-2021.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Aanbod

Kijk op www.roompot.nl/pluimen voor meer informatie en de voorwaarden en om het beschikbare aanbod van de Roompot parken te zien voordat je de keuze voor een Roompot e-voucher definitief maakt. Let op: Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Roompot. De code is geldig tot 31-12-2021.

Omboekgarantie

Bij Roompot kun je altijd tot 28 dagen voor jouw aankomstdatum zonder extra kosten jouw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het uitbreiden van jouw reisgezelschap, het wijzigen van de periode of jouw vakantieverblijf. Een vakantie in een andere periode of op een andere bestemming kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend (je betaalt dus geen wijzigingskosten). Als de prijs lager is dan het oorspronkelijke verblijf wordt die niet aangepast. 

Voor de hotels is het zelfs mogelijk om tot 1 dag voor jouw aankomstdatum jouw boeking aan te passen. Zie voor meer info https://www.roompot.nl/omboekgarantie/

Telefoon:   088 - 0444 999