Een verblijf op Roompot vakantiepark Weerterbergen

Ontvang een Roompotcode en boek jouw ideale vakantie op Roompot.nl/pluimen. Ervaar het enorme activiteitenaanbod op vakantiepark Weerterbergen. Of boek een van de andere deelnemende parken.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Maak van elke dag een dag om nooit te vergeten

Roompot vakantiepark Weerterbergen ligt in het gastvrije Limburg. Een bospark waar niets hoeft en alles kan. De kracht van Weerterbergen is het enorme activiteitenaanbod. De grote natuurplas, binnen én buitenzwembad met reuzenglijbaan, lasergame, super stoere indoor klimwand, en niet te missen: Koos Konijn. Weer of geen weer, binnen én buiten is hier altijd iets te beleven. Ook als je trek hebt, is er op het park genoeg. Er zijn pizza’s en pannenkoeken, een Take Away, eetcafé én buffetrestaurant. Onze gezins- en familieverblijven zijn er in vele varianten, zelfs met eigen steiger en roeiboot. Eenvoudig maar compleet. Zo is er voor ieder een plekje.

Wat moet je doen?

Na het verzilveren van je pluim ontvang je de Roompotcode binnen een uur in je mailbox. Ga naar www.roompot.nl/pluimen, selecteer de waarde van de Roompotcode en boek een verblijf op jouw favoriete vakantiepark. Tijdens het boeken vul je de Roompotcode in en ontvang je automatisch de door jou gekozen korting. Let op: Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Roompot. De code is geldig tot 31-12-2021.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Aanbod

Kijk op www.roompot.nl/pluimen voor meer informatie en de voorwaarden en om het beschikbare aanbod van Roompot parken te zien voordat je de keuze voor een Roompot e-voucher definitief maakt. Let op: Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Roompot. De code is geldig tot 31-12-2021.

Omboekgarantie

Bij Roompot kun je altijd tot 28 dagen voor jouw aankomstdatum zonder extra kosten jouw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het uitbreiden van jouw reisgezelschap, het wijzigen van de periode of jouw vakantieverblijf. Een vakantie in een andere periode of op een andere bestemming kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend (je betaalt dus geen wijzigingskosten). Als de prijs lager is dan het oorspronkelijke verblijf wordt die niet aangepast. 

Voor de hotels is het zelfs mogelijk om tot 1 dag voor jouw aankomstdatum jouw boeking aan te passen. Zie voor meer info https://www.roompot.nl/omboekgarantie/

Telefoon:   088 - 0444 999