Een verblijf op Roompot vakantieparken in Texel

Ontvang een Roompotcode en boek een heerlijk verblijf op Roompot.nl/pluimen.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Het geruis van de golven, de zilte zeelucht en kilometers strand. Vanaf het moment dat u op de boot stapt, komt u helemaal in vakantiesferen. Kustpark Texel ligt op het gelijknamige Waddeneiland Texel. Op een prachtige locatie dicht bij het strand en op loopafstand van de bruisende kustplaats De Koog. Op het park zult u zich prima vermaken met een subtropisch zwembad, sportvelden, minigolf, tennisbanen en een uitgebreid activiteitenprogramma. Of huur een fiets en ga eropuit in de omgeving. Verken het hele eiland, bezoek de mooie boerderijen en laat je verwonderen door de vele schaapjes. Beklim daarna de vuurtoren, spot zeehondjes, ga op excursie in het waddengebied en ervaar het echte eilandgevoel op Kustpark Texel!

Wat moet je doen?

Na het verzilveren van je pluim ontvang je de Roompotcode binnen een uur in je mailbox. Ga naar www.roompot.nl/pluimen, selecteer de waarde van de Roompotcode en boek een verblijf op jouw favoriete vakantiepark. Tijdens het boeken vul je de Roompotcode in en ontvang je automatisch de door jou gekozen korting. Let op: Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Roompot. De code is geldig tot 31-12-2021.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Aanbod

Kijk op www.roompot.nl/pluimen voor meer informatie en de voorwaarden en om het beschikbare aanbod van Roompot parken te zien voordat je de keuze voor een Roompot e-voucher definitief maakt. Let op: Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Roompot. De code is geldig tot 31-12-2021.

Omboekgarantie

Bij Roompot kun je altijd tot 28 dagen voor jouw aankomstdatum zonder extra kosten jouw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het uitbreiden van jouw reisgezelschap, het wijzigen van de periode of jouw vakantieverblijf. Een vakantie in een andere periode of op een andere bestemming kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend (je betaalt dus geen wijzigingskosten). Als de prijs lager is dan het oorspronkelijke verblijf wordt die niet aangepast. 

Voor de hotels is het zelfs mogelijk om tot 1 dag voor jouw aankomstdatum jouw boeking aan te passen. Zie voor meer info https://www.roompot.nl/omboekgarantie/

Telefoon:   088 - 0444 999