Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Eetcafé de Herberg in Leiden

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Eetcafé de Herberg in Leiden.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Eetcafé de Herberg in Leiden is een gezellig, bourgondisch eetcafé aan de Haven. Hier kun je heerlijk borrelen of dineren. Voor welke gelegenheid je ook bij ons komt, ze maken er bij de Herberg ongetwijfeld iets moois van. Eetcafé de Herberg in Leiden staat voor een gezellige sfeer en natuurlijk goed eten! De chef-koks en de keukenbrigade bereiden de gerechten met passie en liefde. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten, en dit proef je!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Eetcafé de Herberg in Leiden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Eetcafé de Herberg in Leiden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Havenplein 2
2312 GZ Leiden
T: 071 364 5278
E: contact@deherbergleiden.nl