Eetcafé de Zaak in Drachten

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij eetcafé de Zaak in Drachten.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Eetcafé de Zaak in Drachten is een typisch eetcafé; de kaart is uitgebreid, de ambiance is goed en de sfeer is ongedwongen! Op de kaart vind je de beste (en betaalbare) gerechten; vlees, vis en vegetarisch. De prijs/kwaliteit verhouding is zoals die van een echt eetcafé: Lekker eten voor een mooie prijs! Met je Restaurant Cadeaukaart geniet je van bekende gerechten zoals een biefstuk, maar ook vind je heerlijke hamburgers op de kaart, kip- of runderburgers.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij eetcafé de Zaak in Drachten of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij eetcafé de Zaak in Drachten of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Noordkade 52
9203 CE Drachten
T: 0512 356 975