Eetcafé Het Leven in Leeuwarden

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Eetcafé Het Leven in Leeuwarden.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Als het om eten en gezelligheid gaat, is eetcafe Het Leven al bijna 20 jaar een begrip in Leeuwarden. Eetcafé Het Leven heeft per 1 mei 2017 een nieuwe eigenaar, René van Dijk. René doet er alles aan om zijn gasten het naar de zin te maken. Dit doet hij met lekker eten, bijpassende drankjes, en een goede sfeer! Het Leven onderscheidt zich door de gezellige, ongedwongen sfeer, die mede bepaald wordt door de vlotte en informele bediening. In de keuken staat een sterk team dat elke avond de heerlijkste gerechten voor je klaarmaakt.

Eetcafé Het Leven onderscheidt zich van andere restaurants en eetcafés door de fijne ongedwongen sfeer en het lekkere eten. Op de menukaart zie je dat zij veelzijdigheid erg belangrijk vinden. Er is een ruime keuze uit lekkere gerechten en werkelijk voor ieder wat wils! 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij eetcafé Het Leven in Leeuwarden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij eetcafé Het Leven in Leeuwarden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Druifstreek 57-59
8911 LH Leeuwarden
T: 058 212 2670
E: info@eetcafehetleven.nl