Eetcafé SOIF in Vlissingen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij eetcafé SOIF in Vlissingen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Eetcafé SOIF in Vlissingen is een knus restaurant op het ‘Bellamypark’. Het gezelligste plein van Vlissingen. Hier kun je heerlijk lunchen, dineren, borrelen of een high-tea organiseren. Iedere maandag tot en met donderdag kun je genieten van een daghap voor een klein prijsje. Naast de daghap kun je natuurlijk ook gewoon genieten van de a la carte gerechten bij eetcafé SOIF in Vlissingen. Op de kaart vind je lekkere vis- en vleesgerechten, maar natuurlijk ook de beste vegetarische gerechten. Er wordt geprobeerd om vooral biologische ingrediënten te verwerken in de gerechten.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij eetcafé SOIF in Vlissingen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij eetcafé SOIF in Vlissingen bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Bellamypark 14
4381 CJ Vlissingen
T: 011 841 0516
E: cafesoif@gmail.com