Eetcafé STOUT in Arnhem

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij eetcafé STOUT in Arnhem.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

STOUT in Arnhem is een eetcafé waar service en kwaliteit centraal staan: De kwaliteit ligt niet alleen op je bord, maar ook bij de bediening en het personeel in het algemeen. Zij proberen je met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Het sfeervol ingerichte restaurant helpt hier natuurlijk ook bij! Tot 22:00 is STOUT een eetcafé waar je lekker kunt eten en drinken. Daarna worden de stoelen aan de kant geschoven zodat je los kunt gaan in het uitgaanshart van Arnhem!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij café STOUT in Arnhem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij café STOUT in Arnhem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Korenmarkt 10
6811 GV Arnhem
T: 026 844 9259
E: info@cafestout.nl