Eeterij Voorafentoe in Oss

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij eeterij Voorafentoe in Oss.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Eeterij Voorafentoe is een modern restaurant waar je in een ongedwongen sfeer heerlijk kunt eten en drinken. Dat niet alleen, er is ook meer dan genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Het enthousiaste team van de bediening staat ook tot je dienst en zij serveren met een glimlach! Heb je vragen of wil je iets aangeven? Doe dat gerust, naast culinair vakmanschap staat gastvrijheid ook hoog in het vaandel!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij eeterij Voorafentoe in Oss of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij eeterij Voorafentoe in Oss of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Galerij 2
5341 CL Oss
T: 0412 632 636
E: contact@voorafentoe.info