Ertussenuit in eigen land

Ertussenuit in eigen land

Ertussenuit in eigen land

Wie is er niet aan toe; even het gevoel van helemaal niets moeten? Tijd om er even tussen uit te gaan! Er is geen lange reis nodig voor dat ultieme vakantiegevoel. Wandel door prachtige natuurgebieden, kom tot rust in een prachtige omgeving en plan nog een gezellig dagje weg. Zo is jouw mini-vakantie zeker geslaagd!
 

Inspiratie voor de mooiste plekjes 

Laat je verleiden om in Nederland op vakantie te gaan. Er zijn zoveel (nog onbekende) plekken te ontdekken in ons kikkerlandje. Deze boeken gaan je inspireren om vaker in Nederland (en België) op vakantie te gaan!

Verliefd op Nederland

De mooiste plekken van ons land zijn verzameld in dit boek. Van avontuurlijke natuur waar het barst van het wildlife tot bijzondere accommodaties waar je maar wat graag een nachtje logeert. Ontdek wereldberoemde highlights, culturele hotspots, toffe steden, mooie boottochten, goede restaurants en heerlijke stranden.
   

Bestel Verliefd op Nederland

De gids voor romantische plekken

Dé gids voor iedereen die op zoek is naar een romantisch plekje voor een onvergetelijke overnachting. Gun jezelf (en je liefde) een paar romantische dagen en nachten. Waar je verwend wordt met een ontbijt zoals je nog nooit geproefd hebt, een massage, een verrukkelijk diner, een avond in de hottub en een hemels bed. Romantiek gegarandeerd!
     

Bestel Bucketlist romantisch weekendje weg

Romantisch arrangement voor twee

Na de hectische maanden is het tijd om samen even weg te gaan. Maak tijd voor elkaar en boek een romantisch arrangement. Wat dacht je van een overnachting in een hotel met leuke extra’s? Wat dacht je van een fles bubbels bij aankomst op je kamer of rozenblaadjes op je bed? De volgende ochtend genieten van een live cooking ontbijt of in de avond een 5-gangen candlelight diner voor twee. Dat wordt heerlijk genieten met z'n tweeën.

Een paar dagen weg

Ertussenuit in eigen land: dichtbij huis, veilig en optimaal genieten van al het moois wat Nederland te bieden heeft. Trek eropuit met het gezin naar de mooiste parken van Nederland en omstreken.
    

Naar het pittoreske Oisterwijk

Genieten van vrije tijd zorgt voor nieuwe energie. Dat betekent soms ook bewust een stapje terug doen. Geen telefoon, geen drukke agenda, geen hectiek, maar even niks. Al deze elementen vind je bij Kampinastaete. Dé tip: breid je verblijf uit met een digital detox bag of andere leuke extra's zoals een flesje wijn, borrelplank bij aankomst of een luxe ontbijtbox. Geniet van elkaars gezelschap en de prachtige natuur.
   
    Verblijf op de mooiste plek in Brabant
       
    

Koken aan tafel

Er gaat niks boven je eigen restaurant, gewoon voor de tent of camper. Neem je gourmetset of grill mee, gooi een gezellig kleed op tafel en pak lekker uit met verschillende hapjes. Kletsen, lachen en lang tafelen, en dat terwijl de smakelijke hapjes garen voor je neus. Dat is toch wel het ultieme vakantiegevoel.

Ontdek je favoriete stad

Ga eropuit met Qula City Trails. Een geweldige manier om een stad te ontdekken. Loop langs de highlights, bezoek de leukste plekjes, los raadsels op en doe leuke opdrachten... Allemaal op je smartphone! Keuze uit 59 steden in Nederland en België. 2 uur plezier gegarandeerd!
       

Ga eropuit met Qula

Ideaal voor onderweg

Vergeet je powerbank niet! Of je nu een stad gaat ontdekken of een dagje weg gaat met een nieuwe powerbank heb je altijd extra energie bij de hand. Zo kun je overal alle mooie herinneringen vastleggen!

 

Laat de voorpret maar beginnen

De pret begint thuis met het inpakken van je favoriete items tijdens jouw welverdiende vakantie. Dit jaar prop je je spullen niet in een boodschappentas. Kom alvast in de vakantiestemming met een nieuw reisproduct. Nu kan je vakantie echt beginnen. Geef toe het geluid van kletterende wieltjes van je trolley over de straatstenen en de geur van zonnebrand. Dat betekent vakantie!