Ertussenuit met de kinderen

Ertussenuit met de kinderen

Ertussenuit met de kinderen

Content

Het is zover, de kinderen kijken er al weken naar uit, vandaag zijn zij de baas. Ze mogen kiezen wat jullie met elkaar als gezin gaan doen. Wordt het de dierentuin of gaan ze voor meer avontuur in het pretpark? Wat jullie ook gaan doen, de glimlach die deze dag gaat brengen, is voor iedereen onbetaalbaar.
 

Ertussenuit met de kinderen

Rondstruinen in de dierentuin

Sta oog in oog met een groep leeuwen, bewonder de kudde bizons op de Savanne en breng een bezoekje aan de apen. Bezoek ARTIS en het Microbenmuseum Micropia met een combinatieticket! 

Een dag vol avontuur

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug liggen spetterende wildwaterbanen, snelle achtbanen en een stoer piratengebied te wachten op die kleintjes. Avonturenpark Hellendoorn is een fijn familiepretpark met een gemoedelijke sfeer, korte afstanden tussen de ruim 30 attracties en geen lange wachtrijen. Ideaal!
  
   Op avontuur in Hellendoorn

Attractieparken voor het gezin

De kriebels in je buik van een achtbaan of de rillingen in je nek van het spookhuis. Ons land kent een hoop gezellige pretparken waar je een topdag beleeft. Van miniatuurhuizen in Madurodam tot een wandeling door het Sprookjesbos. Have fun!

Plopsa Coo

De Mega Mindy Flyer laat je zweven tussen de wolken op een hoogte van 65 meter en met de achtbaan Vicky The Ride haal je een duizelingwekkende snelheid. Ontdek de wondere wereld van Maya de Bij, Flip en al hun vriendjes in de Vlindervlucht! Mis zeker ook de DinoSplash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen!
      
Bezoek Plopsa Coo

Indoor fun

Regen, hagel, sneeuw of gewoon een onguur temperatuurtje; Nederland heeft niet altijd een fijn klimaat voor buitenactiviteiten. En daarom is het ook weleens lekker om binnen iets te doen. Laat je bijvoorbeeld verrassen door een geheel nieuwe miniatuurwereld van Rotterdam, ontdek de bijzondere verhalen over Slot Loevestein of dompel jezelf onder in een experience waarin het allemaal om social media gaat. Hoe dan ook: er is binnen genoeg te ervaren.  
 

Bezoek Europa's grootste klimparken

Klimmen, klauteren, afdalen en tokkelen...De route lijkt oneindig! Naast het klimpark maken de spectaculaire Alpine Coaster, een Adventure Trail en 6 spannende ziplines onderdeel uit van het totale park. Genoeg te doen dus. 

  Beleef een avontuur in Adventure Valley

Kamperen op een boerderij

Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooi Hooi Speelschuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. De kids beleven een onvergetelijke belevenis vol plezier op de boerderij.
   
   Boek een vakantie bij Farmcamps
    
   

Vereeuwig mooie momenten

Nagenieten van de mooiste herinneringen; je krijgt er gelijk weer een glimlach van. Het terugzien van zomerse momenten laten je de mooie momenten herbeleven. Neem eens de tijd om deze tastbaar te maken.

Sluit de dag smullend af 

Van al die avonturen krijgen de kinderen berentrek! Bezoek De Beren of Humphrey’s. Deze restaurantketens vind je door heel Nederland. Voor kinderen hebben ze speciaal kindermenu. Dus er zit voor jouw koter ongetwijfeld wat lekkers bij.

Stichting jarige job

In Nederland zijn er tienduizenden kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school!   
    
Doneer aan Stichting jarige job