Ertussenuit met de kinderen

Ertussenuit met de kinderen

Ertussenuit met de kinderen

Content

Het is zover, de kinderen kijken er al weken naar uit, vandaag zijn zij de baas. Ze mogen kiezen wat jullie met elkaar als gezin gaan doen. Wordt het de dierentuin of gaan ze voor meer avontuur in het pretpark? Wat jullie ook gaan doen, de glimlach die deze dag gaat brengen, is voor iedereen onbetaalbaar.
 

Ertussenuit met de kinderen

Rondstruinen in de dierentuin

Sta oog in oog met een groep leeuwen, bewonder de kudde bizons op de Savanne en breng een bezoekje aan de apen. Bezoek ARTIS en het Microbenmuseum Micropia met een combinatieticket! ’s Werelds enige museum waar de onzichtbare wereld van micro-organismen zichtbaar wordt gemaakt. Kinderen onder de 18 jaar zijn gratis!

De speeltuin voor jong en oud

Youseum is een social media ervaring all about you! Het is dé speeltuin voor jong en oud om trendy TikTok’s, fabelachtige foto’s en schattige stories te maken. Poseer, speel en ontdek tijdens een tour van een uur door 15 verschillende instagramable kamers. Laat de fantasie de vrije loop als nooit te voren.
   
   
Bezoek Youseum Amsterdam

Attractieparken voor het gezin

De kriebels in je buik van een achtbaan of de rillingen in je nek van het spookhuis. Ons land kent een hoop gezellige pretparken waar je een topdag beleeft. Van miniatuurhuizen in Madurodam tot een wandeling door het Sprookjesbos. Have fun!

Een hele wereld,
maar dan piepklein

Ontdek het verhaal van de inspirerende stad Rotterdam, het bombardement in 1940 en de daaropvolgende wederopbouw. Reis door de haven en uitgestrekte, typisch Nederlandse landschappen. Wanneer de nacht valt, fonkelen tienduizenden lichtjes in het donker. Als de dag aanbreekt, ontwaken de 27.000 inwoners en komt de wereld tot leven.
 
      
Bezoek Miniworld Rotterdam

De allernieuwste kinderfilms

Thuis op de bank naar een film kijken vinden de kinderen altijd leuk, maar er gaat toch niets boven een bezoekje aan de bioscoop. Dat grote scherm en het waanzinnige geluid geven het gevoel alsof de kinderen middenin het verhaal zitten.

Naar een onbewoond eiland

Een dagje naar Pampus begint op de boot, want… Pampus is namelijk een eiland.  En daar kom je niet op de fiets! Zodra je voet aan land zet, voel je het al… Hier ligt meer dan 400 jaar geschiedenis. Er valt van alles te beleven. Heb jij weleens gespeurd in een écht militair fort?
 

Bezoek forteiland Pampus

En dan natuurlijk...pannenkoeken! 

Van een dagje weg krijg je écht trek! Stil die honger daarom op de pannenkoekenboot. Geniet onbeperkt van het pannenkoekenbuffet in Amsterdam, Rotterdam of Nijmegen. Ga je voor een klassieker of toch een pannenkoek met smarties en marshmallows? Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere variant!

Kamperen op een boerderij

Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooi Hooi Speelschuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. De kids beleven een onvergetelijke belevenis vol plezier op de boerderij.
   
    
Boek een vakantie bij Farmcamps
    
   

Kom sprookjesachtig overnachten

En toen werd je wakker in de Efteling. Vier heerlijk vakantie in het unieke hotel die direct naast het attractiepark ligt. Een overnachting is altijd inclusief toegang tot de Wereld vol Wonderen.
   
    
Overnachten in het Efteling hotel

De dag smullend afsluiten 

Van al die avonturen krijgen de kinderen berentrek! Bezoek De Beren of Humphrey’s. Deze restaurantketens vind je door heel Nederland. Voor kinderen hebben ze speciaal kindermenu. Dus er zit voor jouw koter ongetwijfeld wat lekkers bij.