Boeken & tijdschriften
Eten als medicijn, Overgang - Janneke Vreugdenhil, Dorenda van Dijken
Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.
Over dit product
De overgang vormt een kantelpunt in de gezondheid van elke vrouw. In Eten als medicijn: overgang legt gynaecoloog drs. Dorenda van Dijken helder uit hoe je lichaam in deze levensfase verandert, welke klachten zich kunnen voordoen en vooral: wat je daaraan kunt doen. Gezonde voeding speelt hierin een heel belangrijke rol. Met Dorenda's adviezen én 75 recepten van culinair journalist Janneke Vreugdenhil, kun je opvliegers, haaruitval, hartkloppingen, gewichtstoename en andere vervelende overgangsverschijnselen zelf te lijf gaan, en nog hartstikke lekker eten ook. Want wie gezond wil leven hoeft zeker niet in te leveren op smaak (Hardback)
Locaties
De voordelen van Pluimen
- Eenvoudig te verzilveren
- Inclusief verzending
- 1000+ belevenissen en cadeaus
- Snel geleverd