Evoke Solar Charger en Power Hub van Xtorm

Ontvang een Evoke Solar Charger en Vigor Power Hub van Xtorm. De Evoke Solar Charger van Xtorm is een krachtige spatwaterdichte oplader met een zonnepaneel. Twee mobiele apparaten laad je nu op met groot gemak!

Lees meer
150,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Xtorm Evoke Solar Charger (AM121)

De outdoor-Charger beschikt over van een hoog rendement zonnepaneel voor een extra snelle laadtijd op zonne-energie. De Evoke Solar Charger is voorzien van een ingebouwde li-polymeer batterij die 10.000mAh aan energie kan opslaan. Hiermee kunt u uw smartphone, tablet, navigatiesysteem en andere mobiele apparaten meerdere malen opladen voordat het nodig is de Evoke Solar Charger zelf weer op te laden. De Charger is spatwaterdicht. Bovendien is het mogelijk om tegelijkertijd meerdere apparaten op te laden doordat de Charger over twee aparte USB uitgangen beschikt.

Vigor Power Hub (XPD19)

De Vigor USB Power Hub laadt tot zeven apparaten tegelijk op en heeft een unieke combinatie van verschillende laad-opties. Via de USB-C poort kunnen de nieuwste MacBooks en laptops opgeladen worden. Ook is draadloos opladen mogelijk via deze Power Hub. Daarnaast beschikt de Vigor Power Hub over een USB poort met Quick Charge 3.0 techniek waarmee mobiele apparaten tot 60% sneller opgeladen kunnen worden dan via een stopcontact. De overige 4 USB poorten hebben een stroomsterkte van maximaal 2.4A. Dankzij de extreem handige feature; de Smart IC chip, wordt de stroom automatisch optimaal verdeeld wanneer meerdere apparaten aangesloten zijn. De Vigor USB Power Hub wordt geleverd met AC-kabel, zodat de USB Power Hub aangesloten kan worden op het stopcontact.