Expertise koekenpan 24 cm van Tefal

Ontvang een Tefal koekenpan van 24 cm. Geschikt voor koken op gas, elektrisch, keramisch en inductie. Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig en zelfs het gebruik van metalen spatels is geen enkel probleem.

Lees meer
30,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Ik houd van lekker koken en eten. Fijne pannen zorgen ervoor dat ik met nog meer plezier in de keuken sta. Ik probeer regelmatig iets wat ik nog niet ken. Voor je het weet staat er weer een heerlijk nieuw gerecht op tafel. Ik ben benieuwd!

Deze luxe Tefal koekenpan uit de nieuwe pannenserie Expertise is voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Excellence. De extra dikke anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij van PFOA). Hierdoor is het de sterkste en meest duurzame anti-aanbaklaag van Tefal. Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig en zelfs het gebruik van metalen spatels is geen enkel probleem. Ook de bekende rode Thermo-Spot van Tefal is vernieuwd. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je nu nog duidelijker wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur. De koekenpan heeft een zeer sterke rvs bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. Geschikt voor koken op gas, elektrisch, keramisch en inductie.