Wonen & stylen

Fatboy Edison lamp

De Fatboy Edison klein lamp is een lamp die je overal mee naartoe kunt nemen, die zowel buiten als binnen kan staan en die praktisch én sfeervol is.

Lees meer
Maak je keuze:
75,00
Inclusief verzending binnen Nederland

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

Over dit product

Fatboy Edison Medium
De Fatboy Edison the Medium is stijlvol, ecologisch en stevig dankzij het materiaal polyethylene. Deze grote tafellamp is met zijn subtiele, witte kleur een toevoeging aan elke omgeving. Overal heb je de touwtjes in handen door de oversized rode afstandsbediening. Zowel binnen als buiten breng je dan ook licht in de duisternis met deze witte tafellamp. Ten slotte is de grote LED tafellamp nog dimbaar ook en heeft hij een bereik van maar liefst 10 meter.

Fatboy Edison Klein
Het mobiele tafellampje dat altijd ontbrak. Functioneel op je bureau, romantisch op het balkon, handig naast je bed. Deze witte tafellamp brengt de juiste hoeveelheid licht in de duisternis. En dat 6 tot 24 uur lang, waar je ook bent. Multifunctioneel, sfeervol én oplaadbaar. Een echte must-have dus. Het tafellampje is geschikt voor binnengebruik, maar kan bij droog weer ook buiten worden gebruikt.

Specificaties:

Fatboy Medium Fatboy Klein
Afmeting: 51 x 32 cm     Afmeting: 21 x 16 cm
Gewicht: 3 kg Gewicht: 1 kg
Lichtstand: 3 Lichtstand: 3
LED-lamp Draadloos: Ja
  Oplaadbaar: Ja
  Bijgeleverd: 1.5 cm USB kabel

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk