Ferrari rijden (keuze uit 13 locaties)

Rijden in een echte Ferrari is voor velen een droom. En dat is niet zo gek! Want een Ferrari glijdt als vanzelf over de openbare weg en geeft je een ervaring om nooit meer te vergeten. Rijd 15 minuten in een Ferrari en laat je droom uitkomen.

Lees meer
Maak je keuze:
75,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

De sensatie van het rijden in een Ferrari California is niet alleen meer voor de rijken der aarde weggelegd. Integendeel, want Experience Events maakt het voor iedereen mogelijk om je eigen droom uit te laten komen, hoelang droom je er al van om in een Ferrari California te mogen rijden? Klaar om in 3,9 seconden naar de 100 km/u uur te schieten. Het is een haast buitenaardse ervaring! Geniet van het prachtige design van de auto, de acceleratie, en niet te vergeten het schitterende geluid. Kortom, de klasse straalt ervan af. Dus, wacht niet nog langer en ervaar de sensatie!

Er zijn maar liefst 13 locaties waar uit gekozen kan worden:
Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Heerenveen, Hilversum (Eemnes), Lelystad, Rotterdam, Zwolle, Antwerpen (België) en Zolder (België).
Raapleeg de agenda voor beschikbaarheid: www.ferrariwens.nl/agenda

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Ferrari rijden bij Experience Events. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail (geldig t/m 31/12/21). 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Reserveren verloopt via de website van de partner. In de bevestiging van je bestelling ontvang je de reserveringscode en de procedure.

COVID 19 - maatregelen
Experience events heeft in alle sportauto’s een plexiglas scherm tussen de bestuurder en bijrijder geplaatst om zo de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.