Fietstour door Rotterdam bij Spinning Wheels

Ontvang een fietstocht van circa 3 uur door Rotterdam onder begeleiding van een ervaren gids bij Spinning Wheels in Rotterdam. 

Lees meer
35,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

In rijen staan onze ijzeren rossen opgesteld. Even het zadel op de goede hoogte zetten en we zijn er klaar voor. De gids zet er flink de vaart in en al snel rijden we door de mooiste buurten van Rotterdam. Regelmatig stappen we even af en krijgen we een mooie anekdote te horen over een huis of een persoon die er gewoond heeft. Het is alsof je iemand steeds beter leert kennen. Al fietsend geeft Rotterdam steeds meer van zijn geheimen prijs. Als we dan ook na afloop van onze fiets afstappen weten we het zeker...dit is de mooiste stad van Nederland.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Spinning Wheels. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Dit kan telefonisch of per e-mail. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info
Telefoonnummer: 010-4673674
E-mail: spinningwheels@versatel.nl
Website: Spinningwheels-holland.nl