Fit blijven

Fit blijven

Fit blijven.

Vroeg in de ochtend of laat in de avond, buiten of thuis een eigen programma. Waar en hoe je je ook in het zweet werkt, het gevoel is altijd hetzelfde. Je voelt voldoening om actief bezig te zijn en je gaat helemaal op in het moment.
 
  

De sportschool thuis

Ook thuis kun je fit blijven. Creëer je eigen sportplek, stel je doelen en ga aan de slag. Begin de dag met cardiotraining op de Crosstrainer en sluit af met een buikspierkwartier met de XCO of Powerball. Zo jouw dag is goed begonnen!

Tijd voor een sportabonnement

Werk aan een gezond en sterk lichaam en wordt de beste versie van jezelf! Verbeter je conditie, spierkracht en lenigheid. Breng daarnaast ook lichaam en geest in balans. Ontspanning na inspanning noemen we dat.
 

Handige accessoires

Bij een goede workout hoort goede muziek. Of je graag een motiverend achtergrondmuziekje wilt horen, of altijd op een beat wilt sporten... Met de juiste oortjes kun jij onbelemmerd sporten. Tijdens de warme dagen blijft je water koel in een isoleerfles. En al die spullen vervoer je natuurlijk in een handige sporttas van Craft.

Probeer ook eens een andere sport

Ook thuis kun je verschillende sporten oefenen. Speel een potje voet- of basketbal met de kids.

Een gezonde leefstijl

Na je work-out is gezond eten natuurlijk de geheime truc. Wat dacht je van een heerlijke smoothie boordevol vitamines en mineralen uit de blender en een groene salade als lunch? In een mum van tijd heb je zo je portie groente en granen per dag binnen. Neem de maaltijden mee in een handige lunchbox voor onderweg. Enjoy!