Fit blijven

In shape blijven

Fit blijven.

Vroeg in de ochtend of laat in de avond, buiten of thuis een eigen programma. Waar en hoe je je ook in het zweet werkt, het gevoel is altijd hetzelfde. Je voelt voldoening om actief bezig te zijn en je gaat helemaal op in het moment.
 
  

De sportschool thuis

Ook thuis kun je fit blijven. Creëer je eigen sportplek, stel je doelen en ga aan de slag. Begin de dag met cardiotraining op de Crosstrainer en sluit af met een buikspierkwartier met de XCO of Powerball. Zo jouw dag is goed begonnen!

Daar zit muziek in

De frisse lucht, de zon en het zachte briesje.. wie houdt er nou niet van de geur van de natuur? Wat is het toch lekker om buiten te sporten. Heerlijk om je hoofd leeg te maken na een lange werkdag thuis. Of je graag een motiverend achtergrondmuziekje wilt horen, of altijd op een beat wilt hardlopen... Met de SoundSport wireless headphones van Bose kun jij onbelemmerd sporten en genieten van jouw favoriete muziek tijdens een workout.

Probeer ook eens een andere sport

Ook thuis kun je verschillende sporten oefenen. Speel een potje voet- of basketbal met de kids.

Een gezonde leefstijl

Na je work-out is gezond eten natuurlijk de geheime truc. Wat dacht je van een heerlijke smoothie boordevol vitamines en mineralen uit de blender en een groene salade als lunch? Met 'Salade in 6 stappen' maak je je salades net zo lekker als in die hippe saladebars. In een mum van tijd heb je zo je portie groente en granen per dag binnen. Enjoy!