Fitness bij To The Max GYM

Eén maand onbeperkt toegang tot de fitnessruimte van To The Max Gym in Terheijden. In de kleinschalige fitness staat iedere dag een coach voor je klaar.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Je hebt één maand onbeperkt toegang tot  de fitnessruimte van To The Max Gym in Terheijden. Op de fitnessvloer staat iedere dag een fitness coach voor je klaar. De coach kan jou alle ins en outs op het gebied van training en gezondheid vertellen. Heb je vragen over een apparaat of oefening, stel die dan gerust. Je kunt natuurlijk ook zonder begeleiding sporten. Muziekje aan en gaan!

De fitness van To The Max is kleinschalig. Zo voelt de Gym snel vertrouwt aan. Verder bestaat de fitness apparatuur uit een complete TechnoGym krachtlijn. De cardio apparatuur bestaat uit een loopband, concept2 roeier en Assault bike. Ook zijn er losse fitnessmaterialen aanwezig, zoals dumbells, barbells, medicine balls en kettlebells. Kortom, de fitness van To The Max heeft alles in huis voor een lekkere training.
Op doordeweekse dagen is de fitness elke ochtend en avond open. In het weekend is de fitness ’s ochtends geopend. Bij één maand onbeperkt fitnessen heb je dus onbeperkt toegang tot de fitnessruimte.

Eén maand onbeperkt fitnessen + extra’s
De extra’s bestaan uit leuke onderdelen, waardoor je fitnesservaring compleet wordt.
Uiteraard heb je onbeperkt toegang tot de fitnessruimte. De extra’s bestaan uit een intake waarin je doelen worden besproken. Daarna krijg je een bodymeting. Vervolgens wordt er een trainingsschema op maat voor je gemaakt. De coach neemt alle oefeningen met je door en corrigeert waar nodig. Na 4 weken krijg je een check-up om je voortgang te bekijken.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor To The Max GYM in Terheijden. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische informatie
Adres:   Meester Aalbersestraat 15
    4844 AW Terheijden
Telefoonnummer:    06-30132335
E-mail:   info@tothemaxgym.nl