Beauty behandelingen

Floatsessie bij Cleyo Skin Experts in Oosterhout

Een heerlijk ontspannende float sessie voor 1 persoon van 60 minuten.

Lees meer
Maak je keuze:
35,00
Inclusief verzending binnen Nederland

Floatingsessies worden steeds populairder en dat is ook niet zo gek. Floaten is niet alleen heel erg ontspannend, maar ook nog eens heel erg gezond. Zo zijn er meerdere onderzoeken geweest naar de medische effecten van floaten. Maar wat is floaten nu eigenlijk? Het woord zegt het eigenlijk al. Als je aan het floaten bent, ben je aan het drijven. Tijdens een floatingsessie blijf je drijven op zout water in een zoutwaterbad. Het zoutwaterbad bevat dezelfde concentratie zout als de Dode Zee. Daarnaast wordt het zoutwaterbad verwarmd tot 35,5 graad Celsius waardoor je lichaam het contact tussen jou en het water niet voelt. Het gevolg? Je krijgt het gevoel alsof je zweeft en gewichtsloos bent.

Het gevoel van gewichtsloosheid is ontzettend ontspannend en rustgevend. Het zou helpen om stress los te laten, slapeloosheid te verminderen en het bevordert het herstel van je spieren na het sporten. Een uur floaten staat zelfs gelijk aan vier tot zes uur slaap! Heb je snel last van overbelaste spieren? Of heb je iets te hard getraind? Tijdens het floaten ben je gewichtsloos. Hierdoor kun je je spieren niet belasten, waardoor je spieren sneller zullen herstellen. Ook mensen met reumatische klachten kunnen om dezelfde redenen baat hebben bij een floatingsessie. Als klap op de vuurpijl is een floatingsessie ook nog eens goed voor je huid. Het zout in het zoutwaterbad zorgt er namelijk voor dat je huid wordt gezuiverd. Vooral mensen met psoriasis en eczeem kunnen hier veel baat bij hebben.

Praktische info

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Adres: Bouwlingplein 1, 4901 KZ Oosterhout
Telefoonnummer:   0162 242001

 

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-vouchers voor een float sessie bij Cleyo Skin Experts. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-vouchers direct per e-mail. Je dient vooraf online een reservering te maken voor een dag en tijd. Meer informatie vind je op het e-ticket, die je ontvangt na verzilvering van de Pluim. De e-voucher is geldig t/m 31/12/2022.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk