Foto op canvas bij Fotocadeau

Hang je mooiste foto aan de wand! Ontvang een cadeauboncode om te besteden bij Fotocadeau voor een foto op doek. Let op! Je kunt maximaal één couponcode besteden op de website van Fotocadeau.nl.

Lees meer
Maak je keuze:
5,00
Gratis per e-mail
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

We hebben allemaal foto's van mooie momenten, herinneringen die we graag willen vereeuwigen. Jouw favoriete foto verdient een mooi plaatsje boven de bank middels een doek van canvas, hout of aluminium. Een praktisch fotocadeautje voor jezelf kan natuurlijk ook, door de foto te laten drukken op bijvoorbeeld een mok (leuk voor op het werk), sleutelhanger of telefoonhoesje. DUS! Blader oude fotoboeken door, haal je digitale camera leeg en plunder je Instagram account.

Wat moet je doen?

Na verzilvering ontvang je binnen 3 werkdagen een couponcode per e-mail die je kunt gebruiken bij je online bestelling op www.fotocadeau.nl. Houd er rekening mee dat je één cadeauboncode per bestelling kunt gebruiken. Het is niet mogelijk de Pluim te gebruiken i.c.m. een korting van Fotocadeau. Let op: De cadeauboncode is te verzilveren tot 1 jaar na datum uitgifte.