Ganesha Indian Restaurant in Hilversum

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Ganesha Indian Restaurant in Hilversum. 

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Ganesha Indian Restaurant in Hilversum is een restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijke verfijnde Indiase maaltijd. In de mediastad valt er genoeg te beleven en na een dagje shoppen of cultuur snuiven, ben je bij Ganesha Indian Restaurant aan het juiste adres om te ontspannen. Je geniet hier van een gevarieerd menu vol met specialiteiten. Dit restaurant is de ideale keuze voor een culinaire verrassing voor een betaalbare prijs! Bij Ganesha Indian Restaurant zorgen ze er graag voor dat de gasten zich direct thuis voelen, dus kom langs en laat je verrassen!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Ganesha Indian Restaurant in Hilversum of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Ganesha Indian Restaurant in Hilversum of bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Kampstraat 21-23
1211 GD Hilversum
T: 035 623 8544
E: ganeshahilversum@gmail.com