Geslaagd cadeau

Een geslaagd cadeau voor het behalen van een examen, rijbewijs, studie of ander diploma. Dat verdient een Pluim!

Wat een prestatie! Als een bekende geslaagd is, verdient dat natuurlijk een leuk cadeau! Met de Pluim geef je de ontvanger keuze uit de leukste vrijetijdsbestedingen. Landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en leuke producten voor thuis.

Geslaagd cadeau idee voor het examen

Na een drukke periode vol spanning en inspanning is het dan nu tijd voor wat ontspanning! Met de Pluim kan de geslaagde kiezen uit heel veel ontspannende uitjes en cadeaus. Hij of zij kan natuurlijk alle spanning van zich afschreeuwen in de achtbaan, of kiezen voor deze belevenissen:

Bekijk alle vrijetijdsbestedingen

Geslaagd voor rijbewijs?

Het behalen van een rijbewijs is een moment dat je nooit meer vergeet. Geef je de Pluim als geslaagd cadeau aan een kersverse coureur, dan kan hij met verschillende belevenissen de spanning uit de benen rijden. Misschien is toeren in een oldtimer nog iets te voorbarig… Maar een bezoek aan de kartbaan is zeker een goed begin! Dan is de stap naar het scheuren in een Porsche niet ver meer…

Geslaagd? Gefeliciteerd!

Met de Pluim geef je niet alleen waardering voor een prachtige prestatie, maar ook een dikke felicitatie! Met de speciale 'Gefeliciteerd' Pluim is je cadeau helemaal geslaagd.

 

>> Bestel de Pluim