Goede voornemens

Goede voornemens

Goede voornemens

Een gelukkig en gezond 2021! Op naar een jaar vol samen zijn, gezondheid en fijne momenten; samen op naar een jaar vol mooie herinneringen. Een nieuw jaar betekent een frisse start (weliswaar zonder nieuwsjaarsduik). 2020 gaat de boeken in als een jaar waarin we meer tijd in huis hebben doorgebracht. Waarin de balans tussen werk en privé vager dan ooit werd. Tijd voor goede voornemens die het allemaal wat leuker maken. Met onze tips zijn ze nog makkelijk vol te houden ook nog. ;) 
    

Krijg meer energie

Meer bewegen staat waarschijnlijk wel bij iedereen bovenaan het lijstje. Dit kan al heel makkelijk door actieve uitjes te plannen. Leg die telefoon naast je neer, kijk minder tv en maak plannen. Zo voelt het ook niet als verplichting om te bewegen, maar is het een gezellig dagje weg. Reserveer je plekje zodra het weer kan.

Tijd voor jezelf

Maak in 2021 maar wat meer tijd vrij voor jezelf. Wat dacht je van leren mediteren, wandelen in de natuur of een dagboekje bijhouden met de dingen die je leuk vond aan de dag? Maar tijd voor jezelf vrijmaken kan ook betekenen dat je je terugtrekt met een goed boek op de bank, naar een wellness gaat of geniet van een concert. Doe die dingen die jij leuk vindt. That’s it!

Tijd doorbrengen met elkaar

Is jouw goede voornemen eens in de drie maanden een uitje met het gezin? Of afspreken met die vriendin die je te weinig ziet? Ga eropuit samen, creëer mooie momenten waar je fijne herinneringen aan overhoudt. Reserveer een dagje weg, zodra het weer kan.

Lekker in je vel

Het is tijd om gezond te eten! Door gezonde voeding ga je vanzelf lekker in je vel zitten. Met deze gezondheidsgoeroes tover je in een handomdraai gezonde en snelle maaltijden op tafel. Ook nog eens met de nodige variatie barstensvol heerlijk smaken. Van gevarieerd en gezond eten krijg je meer energie, kun je stress beter de baas, geef je je immuunsysteem een boost en ga je ook nog beter presteren. Win-win-win situatie.

Ideaal om mee te nemen

Neem je detox water en smaakvolle salades op een handige en stijlvolle manier mee. Zo is gezond eten een appel-eitje!

Wordt de beste versie van jezelf

Maak je los van het dagelijks leven, verzet gedachten. Voel je sterker en fitter. Door te sporten word je een betere versie van jezelf. Ga thuis aan de slag met nieuwe sportartikelen of werk jezelf in het zweet in de fitness zodra het weer kan. Ontdek andere sporten met Sportcadeau. Binnen, buiten of thuis; wat ga jij doen?