Goesting Eten en Drinken in Deventer

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Goesting Eten en Drinken in Deventer.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Goesting eten en drinken in Deventer is een totaal concept met een uitgebreide koffie-, dranken-, lunch-, borrel-, en dinerarrangementen, met aantrekkelijk geprijsde gerechten gemaakt van dagverse producten. De naam is bewust gekozen. Letterlijk betekent het zin, lust, smaak, animo, ambitie, genieten of trek. Allemaal kernwoorden die de sfeer omschrijven en in het trendy en gezellige restaurant terug komen. 

Een uniek concept voor de Deventerse horeca is het Wine by the Glass concept. Wijnliefhebbers worden tot op heden bijna altijd gedwongen om een hele fles van een speciale wijn te bestellen, dat is nu verleden tijd! Goesting eten en drinken heeft een tiental wijnen op fles uit het duurdere segment dat gewoon per glas besteld kan worden. De flessen worden bewaard onder stikstof waardoor zij langer houdbaar blijven, zonder dat dit de smaak aantast. Op deze manier maken zij het mogelijk om op een prachtige dag te genieten van een glas bijzondere wijn. Ook kan er hierdoor een perfecte wijn-spijscombinatie gecreëerd worden.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Goesting Eten en Drinken in Deventer of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Goesting Eten en Drinken in Deventer of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Brink 15
7411 BR Deventer
T: 0570 645 511
E: contact@goestingetenendrinken.nl