Graffiti workshop in Amsterdam, Rotterdam of Antwerpen

Neem deel aan een Graffitiworkshop bij Graffitinetwerk voor 1 persoon. De graffitiworkshop duurt ongeveer 2 uur. Na afloop krijg je een "graffiti kit" mee naar huis.

Lees meer
50,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Na een korte uitleg over de materialen en de vaktermen gaan we aan de slag. Of wij net zo goed zijn als de professionals moet nog blijken, maar we zien er in ieder geval al wel heel professioneel uit met onze beschermende mondkapjes. En, ook belangrijk, we zijn vastberaden om deze kale grijze muur eens een flinke opknapbeurt te geven. Na een voorzichtig begin klinkt overal het sissende geluid van de spuitbussen. Misschien moet daar iets meer kleur... Die letter is niet helemaal symmetrisch, maar wat maakt het uit. Het wordt hartstikke mooi! Voor beginners hebben we toch een behoorlijk kunstwerk afgeleverd.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor een Graffitiworkshop. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Reserveren is verplicht, klik hier voor actuele data en beschikbaarheid.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

De workshops zijn mogelijk in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Voor meer informatie klik hier.