Grand Café Neuf in Raalte

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Grand Café Neuf in Raalte.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Grand Café Neuf bevindt zich in het centrum van Raalte in een mooi 19e-eeuws pand. Gebruik hier je RestaurantCadeau na een lekker middagje winkelen, zomaar even tussendoor of aan het einde van je dag om lekker te ontspannen met vrienden of familie. Kom binnen voor een kopje koffie, lunch, borrel of een uitgebreid diner. Kies een met zorg breid gerecht van de menukaart voor een eerlijke prijs. De zaak heeft een hippe, sfeervolle uitstraling met een vleugje historie. Ze staan ook bekend om de vele evenementen, met name verschillende feestavonden. Grand Café Neuf heet je graag welkom.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Grand Café Neuf in Raalte of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Grand Café Neuf in Raalte of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Grotestraat 2
8102 CE Raalte
T: 0572 352 448
E: info@grandcafeneuf.nl