Grand-Café Restaurant Groeskamp in Doetinchem

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Grand-Café Restaurant Groeskamp in Doetinchem.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Grand-Café Restaurant Groeskamp in Doetinchem is een restaurant voor iedereen! Met je RestaurantCadeau heb je de mogelijkheid om ’s middags of ’s avonds gewoon even binnen te lopen voor een kopje koffie, een gezellige lunch of een uitgebreid diner. Elkaar ontmoeten in een fijne omgeving, zorgeloos genieten met uitstekende service en samen genieten van lekker eten; dit is wat je te wachten staat bij Grand-Café Restaurant Groeskamp in Doetinchem.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Grand-Café Restaurant Groeskamp in Doetinchem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Grand-Café Restaurant Groeskamp in Doetinchem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Koopmanslaan 3
7005 BK Doetinchem
T: 0314 370 480
E: info@groeskamp.nl