Grand-Café Restaurant The Lux in Zeewolde

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Grand-Café Restaurant The Lux in Zeewolde.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

The Lux in Zeewolde ligt op een unieke locatie met uitzicht op de haven van Zeewolde en biedt veel mogelijkheden; van diner tot feestavond, een complete theatervoorstelling of een concert. Niet voor niets is de slogan van The Lux “All in One”! Het Grand café – Restaurant is de ideale plek voor een lunch, diner of een borrel met wie dan ook! De menukaart is met zorg samengesteld en bestaat uit gerechten die veelal uit de streek komen. Wanneer het klimaat het toelaat, kun je terecht op het zonovergoten terras met de luxe loungebanken.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Grand-Café Restaurant The Lux in Zeewolde of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Grand-Café Restaurant The Lux in Zeewolde of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Raadhuisplein 19-20
3891 ER Zeewolde
T: 036 522 2295
E: info@thelux.nl