Grand Café Rue de la Gare in Emmen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Grand Café Rue de la Gare in Emmen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Grand Café Rue de la Gare is uniek in Emmen door haar Belgische en Bourgondische invloeden in het interieur. Op de menukaart vind je diverse à la carte gerechten, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor de dagschotel. Alle gerechten worden met veel zorg en aandacht bereid, wat resulteert in gerechten van hoge kwaliteit. Je kunt in de winter binnen in het sfeervolle interieur dineren en in de zomer is het mogelijk om te genieten op het terras. Er is ook regelmatig live muziek aanwezig tijdens het diner.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Grand Café Rue de la Gare in Emmen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Grand Café Rue de la Gare in Emmen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Stationsstraat 8
7811 GH Emmen
T: 0591 612 381
E: info@ruedelagare.nl