Grieks restaurant Agora in Tilburg

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van 20,00. Geldig bij het Grieks Restaurant Agora in  Tilburg.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Agora staat voor een gezellige sfeer en natuurlijk goed eten! De chef-koks en de keukenbrigade bereiden de gerechten met passie en liefde. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten, en dit proef je! Agora Restaurant Tilburg is een nieuw restaurant in de stad met het doel om je overheerlijke Griekse gerechten te bieden met een moderne draai. De kwaliteit ligt niet alleen op je bord, maar ook bij de bediening en het personeel in het algemeen. Zij proberen je met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Het sfeervol ingerichte restaurant helpt hierbij natuurlijk ook.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Grieks Restaurant Agora in Tilburg of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Grieks restaurant Agora in Tilburg of bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Heuvelring 33
5038 CJ Tilburg
Tel.Nr.: 013 - 5358 696
E-mail: agora1983@outlook.com