Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Grieks restaurant Akropolis in Heerlen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Grieks restaurant Akropolis in Heerlen. 

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Akropolis in Heerlen bestaat al sinds 1984 en is inmiddels al meer dan 30 jaar een begrip in Heerlen en omstreken. Je kunt in een historisch pand in het hartje van de stad culinair genieten van de Griekse keuken. De Griekse keuken is een hele bijzondere, je zult nooit te weinig geserveerd krijgen. De specialiteiten van Akropolis bestaan uit authentieke Griekse gerechten in een modern jasje. In een ontspannen sfeer kun je genieten van de bijzondere Griekse mezedes (tapas).

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Grieks restaurant Akropolis in Heerlen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Grieks restaurant Akropolis in Heerlen bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Oranje Nassaustraat 2 
6411 LG Heerlen
T: 045 571 0908