Grieks restaurant Athina in Emmen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Grieks restaurant Athina in Emmen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Grieks Restaurant Athina in Emmen serveert heerlijke Griekse maaltijden op een mooie locatie. Je kunt hier niet alleen lekker eten, de sfeer is hier ook heel erg goed! De Griekse keuken is zonder twijfel één van de rijkste keukens ter wereld. Veel gerechten worden al eeuwen op een en dezelfde manier bereid. Het team van restaurant Athina besteedt vooral veel aandacht aan gerechten en combinaties. De menukaart wordt met grote zorg samengesteld en biedt variatie voor de liefhebber van Griekse gerechten. De wensen van de gasten zijn bij Athina altijd het uitgangspunt.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Grieks restaurant Athina in Emmen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Grieks restaurant Athina in Emmen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Weerdingerstraat 12
7815 SB Emmen
T: 0591-613976
E: info@restaurantathina.nl