Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Grieks restaurant Olympia in Roosendaal

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Grieks restaurant Olympia in Roosendaal.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Grieks Restaurant Olympia in Roosendaal is gevestigd in de Raadhuisstraat, midden in het centrum. Bij Olympia werken ze met een zuivere eerlijke keuken; er worden uitsluitend Griekse producten gebruikt van een hoge kwaliteit. Verse ingrediënten en kruiden uit Griekenland. Je bent welkom bij Grieks Restaurant Olympia om de Griekse keuken te leren kennen. Echte kenners weten het; in Griekenland eten ze gezond en veel! Olympia is een klein stukje Griekenland, midden in Roosendaal. De menukaart is zorgvuldig samengesteld en bestaat onder andere uit eeuwenoude recepten in een nieuw jasje.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Grieks restaurant Olympia in Roosendaal of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Grieks restaurant Olympia in Roosendaal bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Raadhuisstraat 55
4701 PM Roosendaal
T: 0165 558 584