Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Besteed de Pluim op jouw manier!

  • Pluimwaarde in delen opmaken
  • Samenvoegen met andere Pluimen
  • Bijbetalen mogelijk

Grieks restaurant Rhodos in Delft

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Grieks restaurant Rhodos in Delft.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Rhodos in Delft is een Grieks restaurant waar jij je direct thuis zult voelen. De seizoenen bepalen wat er op de menukaart staat en alles wordt vers bereid. Dit betekent dat er altijd rekening gehouden wordt met voorkeuren en/of wensen! Er is meer dan genoeg keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Traditionele Griekse gerechten in een modern jasje. Dit is wat je kunt verwachten bij Rhodos! Je bent hier meer dan welkom om je eigen menu samen te stellen, maar je kunt je ook laten inspireren door de specialiteiten van de chef! Geniet van de Griekse keuken bij Rhodos in Delft!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Grieks restaurant Rhodos in Delft of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Rhodos in Delft of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Wijnhaven 11
2611 CR Delft
T: 015 364 3905